söndag 25 januari 2009

Söndagkväll

Vi var på en jättemysig julgransplundring hemma hos Pelle o Pernilla o JoJo o Julia, en svensk familj som bott i Camps Bay sen 10 år tillbaka. JoJo (killen i röd tröja i mitten) går i Jaspers klass. Julgransplundringen övergick sen i en fantastisk spontanmiddag på kvällen. Pelle lagade en struts som smakade som oxfile. Sigge i lektagen i nya klassrummet.
Jasper o Sigge i djungelgymet på skolan dan före skolstart. Visst syns det att Sigge är nyklippt, håret får egentligen inte nå kragen och öronen skall synas, fast än har vi inte fått tillsägelse ang Jaspers hår. Går det så går det.


Vi har köpt bil också, o kan ni tänka er. Det blev ju en svart jänkare igen. Vår första bil som är från 2000-talet, var Antons kommentar. Det blev en Jeep Grand Cherokee. Känns nästan som chevan.



Hej på er alla därhemma. Veckan som gått har killarna börjat i skolan, blandade känslor för dom och oss. Men de är så stiliga i sina uniformer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er!

Hoppas ni har det riktigt bra! Vad fin du är Jasper i din skoluniform!I morgon ska jag printa ut bilderna på dig och visa klassen. Må så gott - ett brev är på väg till dig...

Kram "fröken" Elisabeth
Pioneer Johnny hälsar också!